«Β.Μαρινάκης έμπορος ηρωίνης»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, στο παιχνίδι ανάμεσα στους δύο «αιωνίους» στην Λεωφόρο μετά τα επεισόδια που συνέβησαν και με την έναρξη του ματς, σήκωσαν ένα πανό από το πέταλο της Θύρας 13, το οποίο έγραφε: Β.Μαρινάκης έμπορος ηρωίνης.





Ένα μεγάλο πανό απλωμένο από την μια μεριά της εξέδρα ως την άλλη, που πέρασε «απαρατήρητο» απο τα ΜΜΕ της χώρας, και ουδείς αναφέρθηκε στο τι έγραφε.Οπαδοί του τριφυλλιού, σε συνδυασμό σχετικά με τις μεγάλες ποσότητες ηρωίνης από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που κατέληξαν σε αποθήκες στο Κορωπί  και στη Φιλοθέη όπου εντοπίστηκε από τις λιμενικές αρχές και το ΣΔΟΕ σε συνεργασία με την αμερικανική Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών (DEA) τον Ιούνιο του 2014.

Δώσανε την δική τους απάντηση στο όνομα του προέδρου της μεγάλης Π.Α.Ε όπου ακουγόταν έντονα τον τελευταίο καιρό. Με στοιχεία που μαζεύτηκαν από την Ελληνική Αστυνομία, το πλοίο «NOOR ΟΝΕ» στο παρελθόν άνηκε στον Αιμίλιο Κοτσώνη. Αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε Ολυμπιακός για χρόνια.

Στον Αιμίλιο Κοτσώνη ανήκε το NOOR ONE;

Τον πρόεδρο μεγάλης ΠΑΕ της Super League έβλεπαν να μπαινοβγαίνει στη βίλα της Φιλοθέης οι λιμενικοί που παρακολουθούσαν την έπαυλη, όπως αποκάλυψε πρώτη η «Espresso» με σχετικό της δημοσίευμα στο φύλο του περασμένου Σαββάτου. Ο Μάκης Γιαννουσάκης φαίνεται πως διατηρούσε στενή φιλία με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Από την πρώτη στιγμή που οι άντρες του Λιμενικού άρχισαν να παρακολουθούν τη βίλα της οδού Αθ. Διάκου είδαν τον γνωστό ποδοσφαιρικό παράγοντα να πραγματοποιεί συχνές επισκέψεις, χωρίς όμως να παρατηρήσουν ύποπτες κινήσεις του κατά τη διάρκεια αυτών των επισκέψεων. 
Share on Google Plus

Διαβάστε επίσης

    Blogger Comment
    Facebook Comment

Tech News