Καραμπόλα στην Εγνατία

Καραμπόλα με τέσσερα αυτοκίνητα σημειώθηκε απόψε στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Αλεξάνδρειας, δυο χιλιόμετρα από τον κόμβο Νησελίου στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.




Ένα επιβατικό αυτοκίνητο χτύπησε επάνω σε προπορευόμενο και στη συνέχεια εξετράπη της πορείας του, προσκρούοντας στο διαχωριστικό τοιχίο όπου και ακινητοποιήθηκε. Τυχεροί ήταν ο οδηγός και η σύζυγός, οι οποίοι κατόρθωσαν να βγουν από το όχημα καθώς δευτερόλεπτα αργότερα άλλο Ι.Χ. αυτοκίνητο έπεσε στο ήδη ακινητοποιημένο αμάξι! 

Ένα τέταρτο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δυο κοπέλες που ταξίδευαν από Πτολεμαΐδα προς Θεσσαλονίκη, στην προσπάθεια να αποφύγει τα ήδη τρακαρισμένα αυτοκίνητα εξετράπη της πορείας του και αναποδογύρισε.  Από τους τραυματίες τρία είναι παιδιά τα οποία επέβαιναν στο πρώτο αυτοκίνητο, ενώ η συνοδηγός του τέταρτου αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας με ψυχολογικό σοκ.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε για περισσότερο από μισή ώρα από τον κόμβο της Κουλούρας μέχρι τον κόμβο Νησελίου στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. 
Share on Google Plus

Διαβάστε επίσης

    Blogger Comment
    Facebook Comment

Tech News