Δεν τα κατάφεραν οι «αιώνιοι» στην Ευρώπη

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν τα κατάφεραν στην Ευρώπη,στο πρώτο παιχνίδι των Playoffs. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν από την Μπαρτσελόνα με 73-57 και οι πράσινοι με 93-66 από την Τσσκ Μοσχάς.


Αυτή ήταν ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αυτός δεν ήταν Παναθηναϊκός, ο οποίος προς απογοήτευση όλων εν τέλει μπορούσε και χειρότερα εκτός έδρας σε σχέση με ό,τι είχε προηγηθεί σε κανονική διάρκεια και ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας.Το τελικό αποτέλεσμα 93-66!

Η έναρξη των playoffs στο Universal Sports Hall βρήκε τον Παναθηναϊκό να παραδίνεται άνευ όρων (93-66) στην ανωτερότητα της ρωσικής ομάδος (74-44 στο περσινό Game 5 στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ήττα του) και παρότι η μία προημιτελική αναμέτρηση σπανίως έχει σχέση με την άλλη είναι άξιο απορίας πώς θ” αντεπεξέλθει στη συνέχεια με ή χωρίς τον τραυματία AJ Σλότερ (διάστρεμμα), ο οποίος θα μπει (15/4) στο αεροπλάνο της επιστροφής πριν απ” τους υπολοίπους.


Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με μεγάλη ευκολία του Ολυμπιακού με 73-57 και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τεράστιο πρόβλημα σε ριμπάουντ και τρίποντα. 

Η Μπαρτσελόνα εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και την κακή απόδοση των «ερυθρολεύκων» και άνοιξε το σκορ στη σειρά με τον Ολυμπιακό επικρατώντας με 73-57. Στα πρώτα 20 λεπτά του ματς ο Ολυμπιακός έμεινε χωρίς πόντο για 7', η Μπαρτσελόνα είχε 12 επιθετικά ριμπάουντ και οι Πειραιώτες 54% στις βολές.
Share on Google Plus

Διαβάστε επίσης

    Blogger Comment
    Facebook Comment

Tech News